Oferta de principios de verano: Compra dos productos y obtén un 50% de descuento en el artículo de menor precio. El descuento se aplicará automáticamente durante el pago.
TERMINA EN:

Circulaire mode, het nieuwste modeconcept van Sunies Shoes

Circulaire mode, het nieuwste modeconcept van Sunies Shoes

Je hebt er misschien van gehoord Circulaire mode, de nieuwste trend in de modewereld is het een van de meest omarmde duurzaamheidsconcepten van de mode geworden.

En hoewel het schijnbaar slechts een nieuwe trend is, is circulariteit - in commercie en consumptie - een gegeven (en zou het moeten zijn): een intrinsiek kenmerk zonder welke niets zou of kunnen worden gedaan.  

Dingen kopen was nog nooit zo eenvoudig: toegankelijk, beschikbaar en goedkoop!

Zo goedkoop zelfs dat het gemakkelijker is geworden dingen te vervangen dan te laten repareren. En hetzelfde geldt voor laptops en wasmachines, maar ook voor pennen, broodroosters en zelfs schoenen!

De technische cyclus van een door de mens gemaakt item is helaas ingekrompen tot een belachelijk korte levensduur.

Maar recyclen en verminderen is niet langer voldoende. Het redden van een item van de stortplaats betekent niet minder CO2 of minder grondstoffen, aangezien er steeds meer nieuwe items worden en zullen worden geproduceerd en geproduceerd.

In een circulaire economie wordt de biologische cyclus van een levend wezen nagebootst en heeft de levensduur van een product een begin, gebruiksspanne en een einde. En dan begint het allemaal vanaf het begin.

Overweeg Sunies.

Ze zijn om te beginnen gemaakt van 77% natuurlijke hulpbronnen. Dat betekent veilige, niet-giftige, milieuvriendelijke, maar ook, en misschien nog belangrijker, biologisch afbreekbare grondstoffen. Wat op zijn beurt betekent dat diezelfde materialen kunnen en zullen worden hergebruikt om weer nieuwe prachtige dia's en sandalen te maken, bekijk de onderstaande tabel ⬇️

  

 

Dit model is niet alleen economisch duurzaam, maar helpt echt heel erg ons milieu! Er wordt minder geproduceerd, wat betekent dat er minder gas wordt uitgestoten, minder grondstoffen worden uitgeput en reeds gemaakte grondstoffen worden hergebruikt en opnieuw geïntegreerd in nieuwe producten.

Dus, om het allemaal samen te vatten voor Sunies: 77% natuurlijke hulpbronnen worden hergebruikt en 23% van het reeds vervaardigde EVA-schuim en recyclebaar PVC hoeven niet opnieuw te worden gemaakt!

 

Een circulair, bewust, echt duurzaam bedrijfsmodel.

Zo mooi als Sunies!

http://shopsunies.com

  

Dejar un comentario

Por favor tenga en cuenta que los comentarios deben ser aprobados antes de ser publicados

Buscar nuestro sitio

Carrito de compra

"