We vieren ons eerste jubileum!

Een jubileum is altijd een mijlpaal. We vieren prestaties, we vieren overwonnen ontberingen, we vieren de hoop voor de toekomst.
Een jubileum in het licht van een wereldwijde pandemie is nog kostbaarder.
Wij, bij Sunies, hebben een lange weg afgelegd sinds afgelopen voorjaar, en daarvoor heffen we het glas! Proost! Saúde! Prost!

Een jaar sinds de lancering van Sunies in Europa!
En wat we vieren is inderdaad geen kleinigheid!
Het is een viering van Dames: onze toegewijde collega's bij Sunies en onze ondersteunende klanten.
Het is een viering van waar, meerlagig duurzaamheid: van eco-materialen, tot volledig recyclebare producten, tot veelzijdige schoenen die weggooien tegengaan.
Het is een viering van inspiratie dat komt tijdens een vakantie, maar ook van aanmoediging uit de succesverhalen van andere vrouwen en steun van zakenpartners die echt begrijpen wat groen en bewust middelen.


Bovenal is het een viering van Sunies-schoenen: uniek, elegant, praktisch, mooi, veganistisch!


En laat ons je vertellen over Sunies!


We hebben 2 volledige jaren gewerkt - meestal met vrouwen - aan het ontwikkelen en perfectioneren van het unieke, uniforme materiaal, naast het unieke, verbluffende ontwerp. Dit moeizame proces - het inkopen, schoonmaken van kokos- en bamboevezels, het produceren van een granulaat, het inkopen van productiefaciliteiten in Brazilië, brainstormen en het uitvoeren van het ingewikkelde, dure ontwerp, zelfs het met de hand afwerken van de sandalen - vereist veel toegewijd en hard werk. Werk dat zijn vruchten afwerpt: we hebben een schoen gemaakt die je van dag tot nacht, van thuis naar school, van kantoor naar supermarkt en van strand naar restaurant brengt.
We hebben een schoen gemaakt die is gemaakt van whopping 77% natuurlijk meenterials en zelfs meer maar liefst 100% recyclebare materialen; een schoen die zowel mooi als veilig is, even comfortabel als gemakkelijk te onderhouden, zo vrouwelijk als hij eruitziet.
Schoenen aanbieden voor actieve moeders, voor gemakkelijke reizigers, voor modieuze trendsetters.

Bovenal hebben we een bedrijf opgezet met totale verticale integratie, zodat we ervoor kunnen zorgen dat de onze Sunies zonder compromissen worden geproduceerd! Van idee tot ontwerp en productie, tot marketing en verkoop, Sunies zijn een 100% in-house product: een prachtige microkosmos van een bedrijf.

Maar zonder jou, onze eerste klanten, onze vertrouwende klanten, onze terugkerende klanten, zou deze reis - en o jee, is het, alles bij elkaar genomen, een hele reis geweest het afgelopen jaar - letterlijk niet mogelijk zijn geweest! Je vertelde ons dat je blij was met Sunies, je vertelde ons dat je het geweldig vond dat je ze kon recyclen, je vertelde ons dat je er dol op was om ze te dragen!

Het was met elke positieve feedback, met elke bestelde, bewaarde en gedragen, elke geliefde en aanbevolen Sunies-sandaal dat we verder konden gaan, gemotiveerd verder, wetend dat we het juiste deden! Eerlijke mode, geen compromissen!
Dus rennen we door het kantoor in onze Sunies, proberen door te gaan ondanks de huidige moeilijkheden, onze kinderen op te halen van school, Zoomen met vrienden en collega's en zakenpartners in Brazilië, we hebben een jaar van geweldig begin geweven.

Laten we ons eerste jubileum vieren en proosten op nieuwe markten, nieuwe modellen en nog veel meer zonnige jaren in het verschiet!

http://shopsunies.com

 

sunies shoes anniversary

5876 comments


 • XgwPU

  essay help on ethics cases click here how reaction training in volleyball will help essay


 • WxuPQ

  ielts band 9 essay on parents should help kids with homework write my research paper for me cheap client essay help site:.edu


 • MichaelClexy

  Самое красивое [url=https://4verka.xyz/]красивое порно инцест[/url] видео, дозволительно походить единственно у нас, потому который в наших роликах https://4verka.xyz/categories/HD/ самые сексуальные девушки, которые хорошо знают, который такое секс.


 • Stephadilat-S

  It’s really a great and helpful piece of information. I’m glad that you just shared this helpful information with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.


 • PkzLG

  https://5bz.ru/


Leave a comment