Vroegzomerse aanbieding: Koop twee producten en krijg 50% korting op het goedkoopste item. De korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.
EINDIGT IN:

4 tips om u te helpen zich aan te passen aan het leven na vergrendeling

4 tips om u te helpen zich aan te passen aan het leven na vergrendeling

Het is geen geheim dat de wereld het afgelopen jaar is veranderd.

Eettafels werden bureaus, badkuipen werden spa's en woonkamers werden de plek voor (virtuele) hangplekken. Tussen de onzekerheid en de collectieve spanning die we allemaal ervoeren, was het niet altijd comfortabel en voelde het soms alsof we in een achtbaan reden.

Nu is er een nieuw hoofdstuk aan de horizon. Maak u geen zorgen als u zich hier ongerust over voelt. Het is prima om een gevoel van onbehagen te voelen voordat er iets verandert, ook al betekent dat teruggaan naar iets dat ooit bekend was. 

Hier zijn vier tips om u te helpen zich aan te passen aan het leven na lockdown.

Denk na over je ervaring

Terwijl we ons voorbereiden om het leven binnen te gaan na lockdown, is het belangrijk om te onthouden dat u in deze periode misschien veranderd bent. Dit hele jaar heeft iedereen anders beïnvloed, jouw ervaring was uniek voor jou. Wat heb je over jezelf geleerd?

Concentreer u op wat u kunt beheersen

Voel je meer op je gemak door je energie te richten op wat je kunt beheersen. Of je nu nee zegt tegen sociale uitnodigingen of ervoor kiest om alleen buitenshuis vrienden te ontmoeten, houd niet alleen rekening met de wensen van anderen, maar ook met die van jou. 

Houd uw milieuvriendelijke gewoonten aan

Door meer tijd thuis door te brengen, bent u mogelijk minder afhankelijk van vervoer en ontdekt u dat u graag buiten bent. Met een langzamer ritme werd u misschien meer bewust van uw consumptiegewoonten. Als u milieuvriendelijke gewoonten aanneemt, hoe kunt u zich dan aan uw toewijding aan de planeet houden?

Aankleden!

Geef je zelfvertrouwen een boost met elegante, duurzame mode. Bij Sunies, is onze lijn van milieuvriendelijke schoenen ontwikkeld met de aarde in gedachten - van productie tot verwijdering. 

De schoenen en sandalen van Sunies zijn niet alleen volledig gemaakt van hernieuwbare bronnen, ze zijn ook 100% recyclebaar. Stuur ze gewoon terug als je klaar bent om afscheid te nemen en wij zorgen ervoor dat ze een tweede leven krijgen (en sturen je een speciale korting voor je volgende paar!)

Van opwinding tot stress, verandering kan allerlei soorten emoties oproepen. Als we het einde van de lockdown bereiken, is het essentieel om te vermijden hoe u zich voelt en hoe u op deze situatie reageert met anderen. Zit met je emoties, haal diep adem en wanneer je er klaar voor bent, begin je in je eigen tempo aan onze nieuwe wereld aan te passen. 

Ongeacht hoe je je voelt of het tempo dat je volgt, blijf trouw aan je beslissingen en toon jezelf medeleven. Je hebt het gedaan.

Blijf Veilig,


Uw Sunies-team

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

What are you looking for?

Your cart

"